O mnie

O mnie

Absolwentka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie o kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka i specjalności studiów magisterskich Żywność Prozdrowotna.

Jestem absolwentką Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie o kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka i specjalności studiów magisterskich Żywność Prozdrowotna. 

W swoim dorobku naukowym posiadam także tytuł zawodowy technika farmacji Krakowskiej Szkoły Medycznej im. Stanisławy Leszczyńskiej, a także liczne kursy i szkolenia. Zajmuje się udzielaniem indywidualnych porad żywieniowych i doradztwem dietetycznym.

Jako ekspert promocji zdrowia i edukacji zdrowotnej prowadzę warsztaty z zakresu: żywienia, żywności i suplementacji, profilaktyki w chorobach cywilizacyjnych, przewlekłych i dietozależnych, dietetyki sportowej czy zasad zdrowego odżywiania dzieci i młodzieży przeznaczonych dla placówek przedszkolnych i szkolnych, prywatnych grup oraz firm.